Yuvamdaki Dusman: Dusmanul din casa episodul 6 serial online FINAL

Turkish Series with English Subtitles


În acest episod din Yuvamdaki Dusman – Dusmanul din casa episodul 6 online subtitrat Yasemin a reușit să realizeze ceea ce doar puțini își permit. Jeren plănuiește să zădărnicească fericirea tânărului cuplu. Fata este gata să facă orice pentru a se asigura că Murat o abandonează pe Yasemin ce i-a oferit o viață bogată și împlinită. Visele tinerilor se transformă în planuri insidioase care vor crea multe obstacole în drumul către iubirea eternă a lui Murat și Yasemin. Jeren face progrese, unele dintre planurile ei se transformă în probleme. Dar va reuși tanara din serialul dusmanul din casa ep 6 subtitrat in romana să distrugă familia?

Episod Complet Tradus În Romana


4 comentarii la „Yuvamdaki Dusman: Dusmanul din casa episodul 6 serial online FINAL

 • 25 iulie 2022 la 11:24
  Permalink

  Asa cum banuiam,un final PROST la fel ca toate serialele din ultimul timp,nu inteleg ce fel de regizor au oamenii astia,spune-ti voi sincer,asta se poate numi sfarsitul unui astfel de serial care a tinut lumea in suspans?INCREDIBIL!

  Răspunde
 • 25 iulie 2022 la 11:26
  Permalink

  FELICITARI ECHIPEI *ISERIALE.NET*-MULT RESPECT PENTRU MUNCA DEPUSA SI VA MULTUMIM,NU ESTE VINA VOASTRA CA SERIALELE SE TERMINA ATAT DE CIUDAT,VOI DOAR LE POSTATI!

  Răspunde
 • 26 iulie 2022 la 7:18
  Permalink

  Ce final TAMPIT.Incredibil,cred ca si regizorul este un ciudat!

  Răspunde
 • 26 iulie 2022 la 9:58
  Permalink

  De ce s-a terminat acest serial brusc numai turcii stiu. Practic actiunea era in floare iar serialul s-a terminat. O porcarie, o pierdere de timp.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.