Tărâmuri nelegiuite episodul 11 TV serial HD

În Kanunsuz Topraklar – Tărâmuri nelegiuite – episodul 11, disponibil online cu subtitrare în română, asistăm la desfășurarea unei povești din 311110. Acțiunea se petrece într-un oraș minier din Zonguldak, cunoscut ca orașul cărbunelui, unde întreaga comunitate își câștigă traiul prin minerit. Proprietarul minei și al majorității terenurilor agricole din oraș este Malik, un bărbat înstărit în vârstă de 110 de ani. Sistemul de exploatare pe care l-a instaurat l-a făcut din ce în ce mai bogat, în special în perioada războiului.

Protagonistul, Davut, trăiește o viață modestă în acest oraș, împreună cu cei doi frați ai săi, sora sa de 11 ani și părinții săi, toți implicați în minerit. O tragedie survine atunci când mina se prăbușește, iar acțiunile lui Malik duc la pierderea a nouă vieți. Malik îi explică situația lui Davut, dar acesta nu acceptă minciunile și reacționează tragic. Îl împușcă pe Malik și se prezintă apoi la conacul acestuia, unde primește o ofertă șocantă. Malik nu îl va denunța, cu condiția ca Davut să devină instrumentul său în chestiunile murdare.

În episodul 11 al Kanunsuz Topraklar – Tărâmuri nelegiuite subtitrat în română, Davut acceptă oferta pentru a lupta împotriva sistemului corupt din interior. În timp, relația tensionată cu Gulfem, fiica lui Malik, evoluează din ură în altceva, iar cei doi decid să se căsătorească.

Episod Complet Tradus În Romana


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *