Sufletul tau nu aude episodul 6 online HD in romana subtitrat

Turkish Series with English Subtitles


Într-o lume a înșelăciunii și spionajului, Onur Karasu este un strălucit agent de informații în plină ascensiune. El caută neobosit să facă dreptate împotriva lui Civan Koral, un criminal misterios care se ascunde în spatele afacerii sale cu bijuterii.
Dovezi cruciale se află în seiful securizat al lui Civan, ceea ce îl determină pe Onur să pună la cale un plan îndrăzneț. El formează o legătură romantică cu Hilal, sora nesperată a lui Civan, pentru a intra în casa lor. În ziua logodnei lor, Onur intenționează să expună crimele lui Civan celor dragi.
În mod neașteptat, Ece, confidentul lui Hilal, devine suspicios, iar planurile lor se ciocnesc. Cu reticență, ei se unesc, depășindu-și diferențele.
Legați de o alianță neprevăzută, Onur și Ece pornesc într-o călătorie periculoasă pentru a demantela imperiul criminal al lui Civan Koral. Încrederea și cooperarea sunt primordiale în această lume subterană periculoasă.
Pe măsură ce pericolul planează, Onur și Ece descoperă că punctele lor forte se completează reciproc, estompând linia dintre datorie și afecțiune. În mijlocul înșelăciunii, ei formează o legătură neașteptată.
Această poveste captivantă îmbină acțiunea, intriga și o poveste de dragoste neprevăzută, în timp ce Onur și Ece se confruntă nu doar cu Civan Koral, ci și cu propriile lor lupte interioare. Împreună, ei se confruntă cu provocări descurajante care le testează rezistența și adevărata esență a parteneriatului lor.
Vizionati serialul turcesc Ruhun Duymaz episodul 6 online hd gratuit integral si fara intrerupere filme turcesti.
Ruhun Duymaz ep 6 online subtitrat in romana, seriale turcesti, Sufletul tau nu aude si poate fi urmarit doar pe site-ul iSeriale un site despre seriale doar pentru tine.
Urmați-ne pe rețelele sociale pentru a afla când vor apărea și alte episoade traduse:
Facebook: https://www.facebook.com/groups/casameafilmefast
Telegram: https://t.me/FilmeFast

Episod Complet Tradus În Romana


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *