Stelele sunt departe de mine episodul 5 online subtitrat

Turkish Series with English Subtitles


Acum puteți savura premiera serialului de dramă Yildizlar Bana Uzak – Stelele sunt departe de mine episodul 5, episodul 5, subtitrat în limba română. Acest serial, care va trezi emoții adânci în rândul telespectatorilor prin povestea sa plină de răzbunare, este produs de O3 Medya și Ortaks Yapım.

În centrul poveștii, Furkan Andıç și Burcu Kıratlı interpretează personajele Kadir și Aslı, a căror iubire nu este un capitol uitat sau pierdut în timp. Este o legătură sacrală, ce va rămâne imprimată în memoria lor pentru totdeauna. Dar închisoarea lui Kadir și acuzațiile de crimă împotriva tatălui lui Aslı sting treptat toate amintirile frumoase.

Pe măsură ce Aslı este aruncată în vântul acestei lovituri, Kadir are acum un singur scop clar: să-și dovedească nevinovăția și să se răzbune pe familia Varnalı, complicii din umbra acestei drame, împreună cu Yahya, care l-a ghidat în închisoare… Când adevărul iese la iveală, flacăra iubirii, care părea redusă la cenușă, este pe cale să renască, dar acea fericire magică riscă să le scape din nou printre degete din cauza marilor secrete îngropate în trecut.

Distribuția serialului „Yildizlar Bana Uzak”, episodul 5 online subtitrat, include nume precum Gürkan Uygun, Murat Daltaban, Rami Narin, Elifcan Ongurlar, Evrim Doğan, İnanç Konukçu, Goncagül Sunar, Yaprak Medine, Baran Can Eraslan, Ela Yörüklü, Önder Selen, Deniz Atam și Mustafa Enis Bilir.

Complet


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *