Procesul Judecata episodul 15 online subtitrat

Avem în premieră un serial de excepție Yargı Judecata Procesul episodul 15 online subtitrat ce este deschis pentru vizionare. Serialul Judecata ep 15, în care Kaan Urgancıoğlu îl joacă pe procurorul Ilgaz și Pınar Deniz îl joacă pe avocatul Ceylin, este prezent online subtitrat pe pagina iSeriale. Una dintre evoluțiile izbitoare a fost că secția 1 a justiției, care a discutat despre conceptul de încredere internă.

Episod Complet Tradus În RomanaA decis să-l rețină pe avocatul Ceylin pe motiv că procurorul Ilgaz a încălcat regulile. Imediat după primul episod al serialului Procesul episodul 15 online subtitrat, a fost lansat spre urmarire HD. Ceylin are acum dificultăți să pretindă că nimic nu este în neregulă cu Engin, care este ucigașul fratelui ei. Ceylin și Ilgaz își asumă noi riscuri în timp ce încearcă să găsească modalități de a-l aresta pe Engin fără să spună nimănui. Cu toate acestea, pe de o parte, trebuie să fie mai rapizi decât Yekta, care face tot ce îi stă în putere pentru a-și curăța fiul, iar pe de altă parte, trebuie să lupte împotriva lui Pars, care le poate sta în cale în orice moment. Vor reuși Ilgaz și Ceylin să demonstreze adevărul de data aceasta?

testtttt

5 comentarii la „Procesul Judecata episodul 15 online subtitrat

 • 8 ianuarie 2022 la 19:05
  Permalink

  Domnilor ne-ati inebunit cu Mostenirea Marasli Fica ambasadorului etc….reluari pe care le-am invatat pe derost Aveti cateva seriale bune pe care nu le dati cu portia astfel ca pana difuzati un episod uitam finalui precedentului Sigur aveti acolo socotelile dvs dar va jucati si cu rabdarea noastra Dar asta este mai avem alta solutie ? Si eu care ziceam ca sunteti cei mai performanti organizati si la obiect

  Răspunde
  • 9 ianuarie 2022 la 20:50
   Permalink

   Nu au difizat incă turci Procesul 15. Imediat cum va fi difuzat noi o sa-l traducem.

   Răspunde
 • 8 ianuarie 2022 la 20:36
  Permalink

  Of , dar mult mai dureaza trducerea……

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.