Piatra Dorintelor episodul 12 online HD subtitrat

În anul 1987, la Istanbul, familia Rona, renumită pentru bogăția și faima sa, era centrul atenției. În umbra acestei familii strălucitoare, soții Figen și Mustafa Kutlu împărțeau casa cu fiica lor, Cemre. Cu toate acestea, viața lor luxoasă avea să fie dată peste cap. Dilek Tasi: Piatra Dorintelor episodul 12.
Tatăl lui Cemre, Mustafa Kutlu, este condamnat la moarte din cauza unor afaceri dubioase, iar mama sa se află într-o situație imposibilă pentru a-i asigura custodia. Dilek Tasi: Piatra Dorintelor episodul 12. Aras Rona, figura de bază a familiei Rona, ia decizia nobilă de a o lua pe Cemre în grijă și de a o aduce în familia sa.
Dar nimeni nu poate anticipa urmările complexe și surprinzătoare ale acestei alegeri. Într-o lume strălucitoare, dar plină de intrigi și secrete, destinele personajelor se împletesc într-un mod neașteptat, iar adevărurile ascunse ies la lumină, lăsând o amprentă profundă asupra tuturor. Astfel începe o poveste captivantă despre dragoste, sacrificiu și incertitudinea vieții, care ne va ghida prin lumea fascinantă a familiei Rona și ne va face să reflectăm cu adevărat asupra semnificației unei familii.

Episod Complet Tradus În Romana


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *