Pasari de foc episodul 24 serial HD

iSeriale vă prezentăm în premieră un nou serial de dramă sub numele de „Ates Kuslari – Pasari de foc,” episodul 24, cu subtitrare online. Așteptat cu sufletul la gură de către iubitorii de drame de familie, acest proiect este produs de Bozdağ Film și are în centrul atenției pe talentata și remarcabila İlayda Alişan, care interpretează rolul lui Gülayşe. În acest serial de excepție, actrița a suferit o transformare remarcabilă pentru a se adapta personajului său, și este însoțită de un ansamblu de actori de top, inclusiv Hande Soral, Görkem Sevindik, Burak Tozkoparan, Erdem Şanlı și Emir Çubukçu.
Serialul „Ates Kuslari – Pasari de foc,” episodul 24, cu subtitrare în limba română, este pus în scenă de talentatul regizor Benal Tairi, iar scenariul a fost elaborat cu măiestrie de Ayşe Ferda Eryılmaz și Nehir Erdem, o echipă de scenariști cu experiență din spatele unor producții de succes precum Destan, Sen Anlat Karadeniz, Sefirin Kizi și multe altele.
Episodul 24 al serialului „Ates Kuslari – Pasari de foc,” cu subtitrare în limba română, va fi disponibil pentru publicul larg pe ATV sau ecranul televizorului acestuia. ATV, cu serialul său nou care a atras atenția în ultimii ani, a anunțat lansarea unei serii proaspete și intrigante. Distribuția și prezentarea acestui serial au captat deja atenția publicului, stârnind curiozitatea.

Episod Complet Tradus În Romana


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *