Parfumul mamei episodul 15 online subtitrat

Karsu se confruntă cu o căsnicie tensionată, având un soț abuziv și neglijent, Reha. În încercarea de a face față provocărilor crescute legate de îngrijirea copiilor, în special a celui mic, Kuzey, decide să-l trimită temporar la mama ei din Istanbul. Însă, în timpul călătoriei, Kuzey dispare brusc, declanșând o căutare îndelungată de trei ani.
Într-o călătorie la Mersin, Karsu îl găsește pe Kuzey, acum numit Deniz, dar acesta nu o recunoaște și nu are nicio legătură emoțională cu ea. Sandik Kokusu episodul 15. Cu toate acestea, Karsu își dorește să refacă legătura pierdută cu fiul ei. Însă, pe lângă această misiune, trebuie să abordeze și tensiunile din propria sa familie, adăugând o presiune suplimentară în eforturile sale de a-și recupera familia și a restabili armonia într-o viață plină de provocări.
Prin perseverență și determinare, Karsu se lansează într-o călătorie emoțională epuizantă pentru a-și regăsi fiul și a aduce o rază de speranță într-o viață marcată de provocări și conflicte interne. Parfumul mamei episodul 15.

Episod Complet Tradus În Romana


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *