Instinct de mama episodul 160 (TV) serial online

Pe tărâmul melodramei turcești Hicran: Instinct de mama episodul 160, o narațiune încărcată de emoție se desfășoară, relatând povestea emoționantă și dureroasă a unei mame tinere. Personajul central al seriei se află ruptă de cea mai iubită persoană din lume – fiica ei.
Această protagonistă, pe nume Hicran, posedă o frumusețe autentică, care este umbrită de un destin încărcat de amărăciune. Circumstanțele vieții au conspirat în așa fel încât Hicran suportă personal toate chinurile ascuțite ale despărțirii, trădării și inimii frânte. Cu sârguință, ea caută căi pentru a se reîntâlni cu fiica ei, însă la fiecare răsturnare de situație, noi și chiar mai încercate tribulații îi sunt aruncate în cale. Hicran pornește într-o călătorie dificilă, fortificată de adversități și sacrificii, înainte de a putea revendica obiectivul ei drag.
Întrebarea presantă rămâne: Când se vor transforma aspirațiile femeii chinuite în realitate, acordându-i gustul satisfacției familiale pe care îl dorește cu atâta ardoare?

Episod Complet Tradus În Romana


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *