Adi Sevgi: In numele iubirii episodul 7 online HD in romana subtitrat

Turkish Series with English Subtitles


Vizionati serialul turcesc In numele iubirii Adi sevgi episodul 7 online hd gratuit integral si fara intrerupere filme turcesti.
In numele iubirii ep 7 online subtitrat in romana, seriale turcesti, Adi Sevgi si poate fi urmarit doar pe site-ul iSeriale un site despre seriale doar pentru tine. Datorită luptei sale continue pentru studenții săi, va începe cu Zeynep și va face ca Esma, Dogukan, Arda, Cem, Gulendam, Fidan și mulți alții să privească spre viitor cu speranță.
Adi Sevgi vorbește despre schimbarea pe care o tânără, care ar risca totul pentru elevii săi, a creat-o cu determinare, dragoste și sacrificiu în studenți, familii și în tot raionul.
Distribuția și personajele principale!
Zeynep Aydan: Cea mai de succes elevă a şcolii, fiica mamei sale cu suflet frumos şi destin greu… În timp ce este o tânără cu inocență strălucitoare și o studentă preferată care poate realiza multe, devine ținta iubirii obsesive a lui Volkan Baykara, fiul familiei puternice a regiunii, Baykaralar. Singura dorință a lui Zeynep este să urmeze facultatea de medicină și să devină doctor. Cu toate acestea, visele lui Zeynep sunt văzute de familia Baykara ca un rebel care le va zgudui toată puterea. Cine vine în ajutorul acestei fete care și-a pierdut orice speranță de viață este noul ei profesor, Elif.
Emir Baykara: Fiul cel mic al regretatului Muzaffer Baykara, omul de afaceri filantropic al regiunii, este un om carismatic și puternic. În timp ce își termina educația în străinătate cu ani în urmă, el a declarat război fratelui mai mare Ekrem Baykara, care se folosește de puterea dobândită după moartea tatălui său, iar familia sa s-a adunat în jurul său.
Elif Turkan: Profesorul idealist de limba și literatura turcă care tocmai a fost nominalizat în raion. O tânără frumoasă și elegantă inspirată, determinată, devotată valorilor ei… Este și o luptătoare puternică și flexibilă care a apărut dintr-o copilărie dificilă. Tocmai ajunsă la Sarp ça, Zeynep, cea mai de succes elevă a școlii, și-a început disperarea ca speranță și, cu lupta ei onorabilă și iubitoare, devine un pionier în schimbarea elevilor ei, a familiilor lor și chiar a regiunii în care locuiește. Când găsești în Emir un sentiment pe care nu l-ai simțit niciodată în viața ta, cazi într-o poveste de dragoste dificilă și conflictuală.
Volkan Baykara ì: Singurul fiu al familiei Baykara din ultima generație, este un tânăr lăudat și răsfățat permanent de mama sa, mustrat constant de tatăl său, și handicapat mintal din cauza marelui secret al trecutului său. Cum am spus că nu-i pasă, omul ăsta și-a pierdut aproape complet echilibrul, în timp ce era impresionat de inocența lui Zeynep și o face obsedată de el. El crede irațional că Zeynep își va recăpăta sentimentele. Când vine vorba de Zeynep, el este dispus să-și petreacă toată lumea, inclusiv propria viață.

Episod Complet Tradus În Romana


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *