Dragoste în alb și negru Episodul 28 gratis subtitrat in romana

Vezi online serialul turcesc „Dragoste în alb și negru” – Episodul 28 subtitrat în română

Ibrahim Celikkol (Ferhat) înfățișează un bărbat rece, lipsit de emoții și crud, un trăgător pentru tatăl său. Birce Akalay (Aslı) joacă rolul unei femei înger, naive. O dragoste de neuitat va prinde viață între aceste două personaje contrastante. Alb-negru, precum dragostea lor, se va întâlni într-o aventură plină de emoție.

Ferhat, un bărbat care a uitat să iubească și care poate întuneca orice privire când este necesar, se intersectează cu povestea lui Aslı, o doctoriță dedicată vindecării oamenilor. Povestea lor, „Dragoste în alb și negru”, se concentrează pe jurământul lui Aslı de a înflori inima întunecată a lui Ferhat. Mâna care ia viața se întâlnește cu mâna care o dăruiește. Dragostea lor va atrage toate relele, schimbându-le și vindecându-le!

Ferhat are nevoie de un doctor care să-l țină în viață. Astfel, drumul său se intersectează cu cel al lui Aslı, o femeie dedicată medicinei. Doi oameni care nu ar trebui să se întâlnească niciodată, precum alb și negru, ajung să fie unul lângă altul. În timpul detenției forțate la o fermă, Aslı vede ceva ce nu ar fi trebuit să vadă în timp ce încerca să salveze viața unui bărbat rănit. Îngerul bunătății descoperă că unchiul lui Ferhat, Namık, este de fapt un criminal. Acum viața lui Aslı devine imposibilă, iar Namık semnează decretul de moarte.

În momentul în care Ferhat este pe punctul de a o ucide pe Aslı, îi oferă o șansă la viață, dar cu o condiție – o condiție care îi va schimba radical viața lui Aslı. Această „condiție” va transforma viețile lor din temelii.

Ferhat are nevoie de un medic pentru a se asigura că bărbatul pe care îl urmărește nu moare din cauza pierderii de sânge. Așa ajunge să se intersecteze cu Aslı. În timp ce Aslı încearcă să-l vindece pe acest bărbat, devine martoră la ceva ce nu ar fi trebuit să vadă. Îngerul bunătății, unchiul lui Ferhat, Namık, se dovedește a fi un criminal. Este imposibil pentru Aslı să supraviețuiască, iar Namık semnează decretul de moarte. Ferhat îi oferă o șansă la viață, dar cu o condiție care îi va schimba viețile pentru totdeauna.

Nu rata primul episod al serialului „Dragoste în alb și negru” online subtitrat! O poveste dramatică de iubire care te va ține cu sufletul la gură.

Episod Complet Tradus În Romana


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *