Dealul Vânturilor Episodul 9 online HD in romana subtitrat

Ruzgarli Tepe – Episodul 9, disponibil online cu subtitrare în română, ne conduce într-o poveste ce pornește de la drame intense către un necunoscut al iubirii.

În Windy Hill, familia Aslanlı, prinsă în șocul unei surprize masive de la Halil, se vede nevoită să-și evacueze casa. Desigur, Zeynep nu are niciun gând de a ceda, dar Halil este determinat să-și răzbune familia. Vor întâmpina Aslanlı vremuri dificile?

HALIL ȘI ZEYNEP NU SE LASĂ ÎNFRÂNȚI!
Pe lângă că încearcă să se răzbune pe familia cea căutată, Halil dorește să achiziționeze și casa din mahala în care a crescut. Proprietarul este încăpățânat și refuză să vândă, dar Halil reușește în cele din urmă să cumpere casa din copilărie. Această casă devine un simbol ce menține aprins focul răzbunării lui Halil. Tatăl său ajunge în închisoare din cauza unei calomnii și-și pierde viața acolo. Halil și mama sa trec prin momente extrem de dificile, iar, în final, mama sa moare. În timp ce Halil, animat de flacăra răzbunării, își pune în aplicare planurile unul câte unul, Zeynep investighează datoriile lui Halil și ale tatălui său. Ce-i așteaptă pe Halil și Zeynep?

Episodul 9 al Dealului Vânturilor, subtitrat în română, poate fi urmărit online pe site.

Episod Complet Tradus În Romana


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *