Cum iti asterni asa dormi episodul 17 serial HD

Rezumatul serialului de Comedie și Dramă Turcesc: „Cum Îți Asterni Așa Dormi” – Episodul 17

În inima serialului turcesc „Cum Îți Asterni Așa Dormi,” întâlnim povestea Alizei, o tânără cu o frumusețe deosebită, dar și cu o doză considerabilă de egoism. Viața ei a fost marcată de o tragedie în ziua nașterii sale, când și-a pierdut mama. Crescută cu răsfăț și grijă de către tatăl său, Alize s-a obișnuit să primească tot ce-și dorea și să fie tratată ca o adevărată prințesă.

Însă, totul se schimbă în momentul în care află că tatăl ei intenționează să se recăsătorească. Furia și frustrarea o cuprind, iar Alize hotărăște să se răzbune. Planul ei ingenios constă într-o căsătorie falsă cu un bărbat pe care cu siguranță nu l-ar accepta niciodată ca soț. Însă, cum spunea și vorba, „omul propune, dar Dumnezeu dispune,” și lucrurile nu merg deloc așa cum și-a imaginat.

În timp ce călătoria ei pe acest drum neașteptat este povestită într-o manieră amuzantă și captivantă, serialul „Cum Îți Asterni Așa Dormi” promite să aducă zâmbete și râsete în casele voastre. Distribuția talentată și narațiunea antrenantă se unesc pentru a crea o experiență plină de umor și emoție.

În culise, echipa serialului se pregătește pentru lansarea episodului 17, iar anticipația este la cote maxime. Actorii și-au unit forțele pentru repetiția de lectură și, cu primele imagini dezvăluite de la acest moment, fanii primesc o mămică a ceea ce urmează să vină.

Printre numele celebre care alcătuiesc distribuția se numără Hakan Yilmaz, Selen Soyder, Eylül Tumbar, Enes Koçak, Berat Yenilmez, Sema Çeyrekbașı, Yiğit Kalkavan, Sait Genay, Beste Yaralı, Çağla Boz și Yiğit Kaan Yazıcı.

Scenariul vibrant este creat de Gülbike Sonay Üte și Tuna Kıygı, producția este semnată de Nazlı Heptürk, în timp ce maestrul Emre Kabakușak și regizorul İnci Balabanoğlu dau viață acestei povești captivante pe micul ecran.

Complet


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *