Boboci de trandafiri episodul 12 film HD subtitrat in romana

În episodul 12 al serialului Kizil Goncalar: Boboci de trandafiri, disponibil online cu subtitrare, întâlnim familia formată din Meryem, Naim și fiica lor, Zeynep, care locuiesc în blocul de apartamente secular numit „Faniler”. Aceștia au ajuns în Istanbul după cutremurul care a lovit orașul lor natal. Meryem a avut mereu visul ca fiica ei să beneficieze de o educație adecvată, dar nu are habar de planurile soțului ei, Naim, și ale majorității locuitorilor clădirii secularizate.

Un caz judiciar aduce în contact nepotul favorit al sectanților, șeicul Cüneyd, cu psihiatrul Levent, un adept devotat al principiilor lui Atatürk. În episodul 12 din Kizil Goncalar: Boboci de trandafiri, subtitrat în limba română, Levent, care îi cunoaște pe seculari din anii săi de serviciu obligatoriu, se confruntă cu perspectiva conservatoare a sectei în încercarea de a-l ajuta pe Cüneyd. În același timp, el se debate cu problemele personale.

Un secret nedezvăluit despre Levent și Meryem iese la iveală, un secret atât de puternic încât va schimba radical viețile tuturor celor implicați.

Episod Complet Tradus În Romana


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *