Meditație online tradus în română

„Meditație” spune povestea fascinantă a Azrei, o consilieră de imagine elegantă și fermecătoare, care oferă „meditații” pentru a ajuta tinerii să gestioneze fiecare aspect al vieții lor de adolescenți, inclusiv alegerile sentimentale și de carieră. Azra este o expertă desăvârșită, capabilă să învețe pe oricine și să îi ajute să reușească în orice domeniu.

Într-o zi, Hande, o tânără introvertită cu probleme de dragoste, aude o conversație între Azra și o altă „clientă” și crede că această profesoară specială este exact ce are nevoie. Hande are o cotă pentru Utku și simte că are nevoie de sfaturile Azrei pentru a învăța cum să-l abordeze.

Totuși, Azra se confruntă cu un dilema atunci când preia rolul de consilieră a adolescentei, nereușind să o educe în ciuda anilor de experiență pe care îi are. Va reuși Azra să pună lucrurile la punct în timpul meditațiilor private cu Hande sau va trebui să se confrunte cu unul dintre puținele eșecuri din cariera sa?

Descoperă dacă Azra va putea să o ajute pe Hande să își atingă obiectivele în „Meditație”, un film plin de emoție și învățăminte despre viață și relații. Vizionați „Meditație” online subtitrat și bucurați-vă de o poveste captivantă despre creștere personală și depășirea obstacolelor.

Film Complet Tradus În Romana


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *